paketleverans

jag fick ett samtal från något levaransbolag som inte presenterade sig utan sa bara hej är du hemma mellan 15 och 21 idag.. för jag har ett paket att leverera.  ABSOLUT! sa jag snabbt..

sen kom jag på det kunde ju verkligen ha varit precis vem som helst som ringde och frågade om vi var hemma. Med tanke på det dolda nr så kunde jag ju inte heller kolla upp det. Jag menar nu för tiden å kan man ju verkligen inte lita på allt och alla.. Det skulle ju lika gärna kunnat ha varit någon som ville kolla om vi var hemma för att göra inbrott..
Vad vet jag.. Hur som helst är jag glad över att jag sa att vi var hemma.. om så nu skulle vara fallet.. 😛

sen tänkte jag på en sak till.. är du hemma mellan 15-21 vad är det för korkade leveranstider. visst det är säkert störst chans att de får grejerna levererade vid den tiden än mitt på dagen. Men här hemma är det ju inte så smart om någon kommer och plingar på dörren efter kl 19.00 för då ligger ju Tove förhoppningsvis i sängen för att nanna kudde.. så jag ångrar att jag inte var snabbare i mitt tänkande och sa att du får gärna komma med leveransen mellan 15-19.. Men det är lätt att vara efterklok.

Comments: 5

 1. britta bloggar 21 november, 2011 at 10:14 Reply

  Nu är tävlingen om en matkasse hos mig avgjord! Kika in och se om du vann och passa på att tävla om ett jättemysigt bäddset till spjälsäng!

 2. Ann-Sofie-Mamma till Isak 21 november, 2011 at 11:18 Reply

  Jasså du har provat den? 🙂

  Ja det var verkligen en dum tid. En hel jäkla dag att vänta på ett paket. =/

 3. Malin 22 november, 2011 at 09:14 Reply

  Ja, det där är typiskt när det gäller leveranser….de vill ha så stort ”fönster” som möjligt när det gäller tider.
  Kram Malin

 4. Carolina 22 november, 2011 at 10:15 Reply

  Vad var det för spännande?

 5. ✫Familjen Bus✫ 22 november, 2011 at 12:31 Reply

  Jag är mest nyfiken på att höra/se vad som kommer i paketet 🙂

  Har du ftt hem lite vinster från Erikas goodiebag nu?? Jag har nog fått runt 6-7st nu
  kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *