paketleverans

jag fick ett samtal från något levaransbolag som inte presenterade sig utan sa bara hej är du hemma mellan 15 och 21 idag.. för jag har ett paket att leverera.  ABSOLUT! sa jag snabbt..

sen kom jag på det kunde ju verkligen ha varit precis vem som helst som ringde och frågade om vi var hemma. Med tanke på det dolda nr så kunde jag ju inte heller kolla upp det. Jag menar nu för tiden å kan man ju verkligen inte lita på allt och alla.. Det skulle ju lika gärna kunnat ha varit någon som ville kolla om vi var hemma för att göra inbrott..
Vad vet jag.. Hur som helst är jag glad över att jag sa att vi var hemma.. om så nu skulle vara fallet.. :P

sen tänkte jag på en sak till.. är du hemma mellan 15-21 vad är det för korkade leveranstider. visst det är säkert störst chans att de får grejerna levererade vid den tiden än mitt på dagen. Men här hemma är det ju inte så smart om någon kommer och plingar på dörren efter kl 19.00 för då ligger ju Tove förhoppningsvis i sängen för att nanna kudde.. så jag ångrar att jag inte var snabbare i mitt tänkande och sa att du får gärna komma med leveransen mellan 15-19.. Men det är lätt att vara efterklok.

5 Responses to “paketleverans”

Lämna kommentar

* Kommentera gärna det gör mig glad
* Kommentarer som anses stötande raderas / publiceras ej

Vem är aXdal??

aXdal det är jag som bloggar här.
Jag är 26 år och har världens finaste familj, mina döttrar Tove (090313) & Lykke (120126) samt min älskade fästman Eddy även kallad xk.
jag bloggar om lite allt möjligt men mest det som händer i våran dag, och om barnkläder och andra roliga barngrejer.

för att kontakta mig skriv en kommentar eller maila mig på.
axdal@me.com

Arkiv
Bloglovin
Bloggvänner

frugan

mina filmer
REKLAM


Blogvertiser

Kategorier
arkiv