Smart vällingburk

jag satt för en stund sedan och kollade på mammashop.se och hittade en vällingburk jag inte sett tidigare. Jag mins såväl när jag inte kunde amma Tove att jag ville ha en doseringsburk men det blev aldrig att vi köpte någon. Men blir det så denna gången att jag inte kan amma så ska jag absolut köpa en sån här Vällingburk- Brother Max.

Beskrivning
Denna smarta BPA fria vällingburk från Brother Max är ett måste i skötväskan!
Du doserar upp för tre flaskor i burken och så behöver du bara tillföra vatten.
Öppna locket på sidan och häll ut! Kan det bli mycket lättare?
När du fyller burken fäster du tratten på burken vilket gör att det inte blir något spill.
Därefter sätter du på locket och vrider tills det klickar.
När du sedan tömmer burken så är det genom ett runt hål på sidan av den.
Vilket medför att det inte blir kvar någon välling i facket.
Går att dela i fyra delar och därefter diska i diskmaskin.

 

1 comment

  1. Sandra P 13 november, 2011 at 07:54 Reply

    Jisses vilken smart burk.. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *