4 advents tävling

4e adventstävling

Då var det äntligen dags för 4 luckan. I denna luckan kan man vinna en shellac behandling av Johanna som driver JH Beauty. Värde 450 kr
Shellac™ är en permanent lackning som håller i minst 14 dagar. Det är en blandning mellan gel och lack; tunna färglager härdas med hjälp av en UV-lampa. En Shellac™-behandling innebär inget slitage på din naturliga nagel, utan ger dig istället en lätt förstärkning. Det blir inga repor eller avtryck i lacket, utan du har ett perfekt, hållbart resultat!

Behandlingen sker hemma hos Johanna i Kungsbacka så det är ju bra om man bor så man kan åka dit. 
vill man ha eventuell nail art debiteras det enligt gällande prislista. 

 

För att vara med en vinstchans ( obligatorisk)
✪ Lämna en kommentar med motivering till varför du vill vinna, samt vilken färg du drömmer om att ha på dina naglar, samt namn och mailadress. 

✪ Gilla Jh Beauty  på facebook, Lämna ditt Facebook namn i kommentaren. Gillar du redan skriv hur många som gillar sidan. 

 

För ytterligare vinstchanser (valfritt)
✪ Tipsa om tävlingen på Facebook, lämna sedan ditt facebooknamn i din kommentar.

✪ Dela tävlingen på instagram och tagga @axdal.se samt hashtagga #axdalstävlingar skriv i kommentaren att du delat på instagram

✪ Blogga om tävlingen och lämna då länk. 

✪ Gilla axdal.se på Facebook och lämna sedan ditt facebooknamn i din kommentar.

 

Ni får själva välja hur många vinstchanser ni vill ha (endast första momentet är obligatoriskt) Tävlingen varar i en vecka och avslutas Lördagen den 27 dec kl 16,59 En vinnare utses, kontaktas via mejl och presenteras även i ett vinnarinlägg. Lycka till allihopa!

 

 

 

Tagged: , , ,

1 comment

  1. […] TÄVLA HOS AXDAL […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *