Att vara storasyster är inte alltid lätt

Att vara storasyster är inte alltid lätt. Att vara 6 år och börja förskoleklass kan vara kämpigt när det är mycket nytt. Detta visade verkligen Tove i förra någon veckan sedan. Hon var lite deppig och berättade saker som hade hänt i skolan och att hon tyckte att de var jobbigt, det var inte något som hade hänt henne utan något som hade hänt hennes närmsta vän. Jag är väldigt tacksam över att hon pratar med mig.
När hon var lite nere nämde hon även att det skulle vara skönt med lite egentid med bara mig.
Och hennes önskan är ju min lag. Så idag åkte ja och Tove upp på stan för det var det hon ville, hon ville kolla på kläder och leksaker 😛 Så vi gick en sväng till Åhlens och hon fick prova lite olika kläder som hon gillade.. Allt hade en lite rockig känsla. Bra smak hon har. Inget putti nuttigt här inte.
I två plagg såg jag bara hur hon sken upp så jag kunde inte motstå att köpa dem.

Tove
Hon valde de svarta tighta jeansen och jackan, tröjan under hade hon redan. Vi gick även en sväng förbi Br-leksaker och hon gick där och spanade och tänkte. Och jag gissar på att jag kommer att få en lång önskelista iår. 🙂
Vi fick även snackat en hel del och det var väldigt härligt att samtala ordentligt med henne utan att bli störd av något, Tror allt att vi får ta lite fler sånna här stunder bara jag och hon.. Oftast har jag med mig båda barnen och då hinner man inte prata lika mycket.

Det känndes verkligen som att de timmarna vi var iväg var väldigt lyckade.

slut
Ni glömmer väll inte bort att tävla om ett kit med Play doh. Tävlingen hittar ni här.

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *