bloggfrukost i lördags

20130507-090511.jpg

I lördags var jag på en liten eko bloggfrukost som Desir’ee hade annordnat.. Supermysigt, lagom stort och intressant.. Tyvärr kunde jag bara vara med en timme med under den timmen fick jag god frukost, en liten föreläsning av Hanna. Jag han även få en fin vinst en t-tröja och en bilderbok från kläppi
De är så fina boken är ju bara så underbar, massa fina målningar på saker och ting som finns i norrland, bland annat fjällräv och hjortron..
en mysig liten bok helt enkelt..

Jag fick även med mig en fantastisk goodiebag hem men mer om den i ett annat inlägg..
Jag vann även lite mer saker men de har jag inte fått än så blir ett inlägg om dem med i ett annat inlägg.. 🙂

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *