careb goodiebag

20140328-213135.jpgJag skrev ju ett inlägg dagen efter babybarn mässan att jag hade fått en superfin goodiebag av careb men tänkte att den behöver en till publicering och lite mer ingående vad som fanns i den.. 🙂

1 st Tommee Tippie Sangenic Wrap & go  Dessa påsar har jag haft förut och jag tycker att de är helt perfekt. Lagom stora. 
1
 st. Tommee Tippie Explora First Sips Rosa Denna mugg kommer jag skicka upp till min syster och hennes son Vidar. Så hon får lämna en bra utvärdärdering av den..
1  st. Explora Easy Drink Cup Rosa Denna kommer jag att använda till Lykke när hon får Soyghurt och havredrycks blandning.. Det tycker hon är så gott så det kan hon inte dricka ur glas för då spiller hon garanterat.
1 st. Explora Heat Sensing Spoons Dessa hade jag till både Tove & Lykke när de var små och jag älskar dem.. Men har ju inget barn som använder dem nu så kommer ge dem till min kära granne..
samt 1 st tång till flaskor från DrBrown. Denna kommer jag behålla själv då Lykke fortfarande dricker välling och flaskorna kokas..

Så ett stort tack till Careb för att jag var en av dem som fick denna fina påse.. Vi är många som blir glada över innehållet i min påse.. 🙂

 

 

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *