eksemen är inte roliga nu!

Just nu har vi svårt att hålla Lykkes eksem i schakt. De blommar ut hela tiden på nya ställen.
Och värst är det på händer och armar i vanlig ordning.
Jag vill inget annat än att hjälpa henne men det är så svårt. Jag vet ju inte vad det är som hon får eksemen av. Men jag misstänker soleksem eller värmeeksem eller pollen. Solen är hon rätt skyddad ifrån med hög solskyddsfaktor och långärmad tunn tröja och tunna långärmade byxor keps. Värmen är ju svår likaså pollen. Jag tycker att det blivit lite bättre när hon fått antihistaminer iaf dämpas klådan lite.

Ush jag lider så med henne.

Image-1
För att hon inte ska klia sönder sina armar mer så har vi smörjt in henne och sedan fått sätta på en gasbinda där det är som värst. Men så kan vi inte göra överallt.

Jag hoppas att det lägger sig lite snart..

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *