Fotoalbum en favorit

Jag är en sådan mamma som gärna vill fotografera mina barn jämt.
Vi har alltid med oss en kamera eller två när vi är ute eller inne med för den delen.
Ibland tycker barnen att vi är jobbiga. Men det struntar vi lite i.
Barnen är bara små en gång och jag får för mig att det är lättare att minnas denna tiden med massor av bilder.

Ibland blir bilderna bara skit för de springer runt för mycket. Men ibland lyckas man knäppa just den där perfekta bilden. Och ofta när jag kollar igenom bilder som vi tagit så tänker jag att den bilden skulle jag vilja förstora upp eller göra nått med. Men sällan kommer man till skott.
Tidigare har jag gjort fotoböcker men även köpt en tavla i canvas.

 

meandi maria

Jag var inne på önskefoto och kollade och där finns det ju hur mycket kul som helst man kan göra.
Deras fotoalbum är helt klart favoriter.
Tycker det är kul att sitta med barnen och kolla i dem och de själva berättar vad de gjorde när bilderna togs. tidigare år har jag gjort varsin årsbok till tjejerna men i år funderar jag på att göra två halvårs böcker, en med vår och sommar och sen en med höst och vinter i.
Sen vore det även kul om man kunde få till nån temabok tillexempel en bok från något äventyr vi gör eller så..

Tagged:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *