Frölunda vs Örebro nöjd tjej

För någon vecka sedan så var jag och Tove iväg till scandinavium för att kolla på Frölunda Vs Örebro HK. Jag tyckte egentligen att det var en rätt sen match att åka på men jag hade lovat Tove att vi skulle gå på en match ihop denna säsongen när Örebro spelade här. Så vi bestämde oss för att gå. Vi köpte biljetter en liten bit ifrån Öreboklacken. Jag gjorde det för jag ville se lite vilka som kom dit från Örebro..
När jag vi kom dit fick jag reda på vilka som var på väg från en gammal skolkompis från Vivalla tiden.. 🙂
Så Jag bestämmde mig för att jag och Tove kunde sitta/stå med klacken. När matchen väl hade dragit igång så hade Tove redan blivit presenterad för nästan hälften av alla som kom med bussen från Örebro.

Bland annat hade hon fått snacka lite med Örebro hockeys supporterförening ( fjortontre ) ordförande Fredrik.
Han var hur snäll som helst. Han såg till att Tove och jag fick en bra plats. Efter en liten stund kom han fram till Tove och gav henne en halsduk och sa att alla riktiga supportar har en halsduk. 🙂
Hon blev så otroligt glad.. Så tack så hemskt mycket..
Och i ena periodpausen kom en annan kille fram och hade handlat en påse zooapor till henne..
Jag är så glad över att vi åkte dit så hon fick en sådan bra upplevelse.
Nu är det ju ett par dagar sedan och hon pratar fortfarande om det..

Ber omursäkt för de dåliga bilderna..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *