Julbord på Gunnebo

julbord

Efter en rätt lång dag på mässan i lördags så åkte vi bussen till Gunnebo där vi möttes upp av väldigt trevlig personal som verkligen värnade om oss och bjöd på glögg i den urmysiga lilla salongen. Personalen berättade ingående om all mat och vin/öl och must som vi fick.
Julbordet är ju inte ett vanligt julbord utan de är ett säsongsbetonat julbord. Kockarna har bevarat smaker och tagit vara på råvaror under hela året fr att kunna skapa detta unika julbord. Trots att jag inte är helt förtjust i fisk så var det mesta helt okej på det kalla bordet.
Men jag fick absolut en munorgasm när jag smakade på deras morotslåda, morötterna smälte i munnen på mig. Det blev även en god efterrätt av en massa små olika bakverk. Bland annat en jättegod apelsin och kardemumma kola.
Jag är så glad över att jag fick följa med på denna lilla smygpremiär av julbordet på Gunnebo. Egentligen öppnar de inte förens 3 december och har öppet till den 21 december.

Vill man veta mer besök Jul på Gunnebo
Jag måste även passa på att tacka Matbloggpriset för att jag fick möjligheten att följa med.

Screen Shot 2014-10-30 at 9.35.54 AM

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *