Julklappstips

Snart är det första advent och jag är säkert inte ensam om att tänka på julklappar till barnen och maken. Varje år tänker jag samma sak att jag ska köpa julklappar under hela året, men det händer ju aldrig. Och i år har det varit likadant. och jag undrar varför jag inte gjort som jag tänkt.
Men julklappar ska ju barnen självklart få. För tyckte jag om att gå på stan och leta efter julklappar det var liksom lite tradition. Men nu på senare år har jag svårt med detta då det finns så mycket parfym överallt så jag undviker det.
Så då blir det shopping via internet hemma i soffan och CDON istället.

Jag vet att jag har familj som läser bloggen och som vill ha lite julklappstips till barnen.
Jag tycker leksaker i julklapp är väldigt bra, det är ju kanske bättre att barnen leker med leksaker än att dem

Sitter med en iPad hela dagen.
Tove hon har sagt att hon önskar sig saker som har med vetenskap att göra. Böcker, spel eller kanske Beppes experimentlåda från Kärnan skulle passa henne. Hon har även nämt att hon vill ha en liten sånär dator som man kan lära sig skriva och räkna med. Jag har inte sett nån sådan på länge, minns att jag hade en sådan när jag var barn, men de kanske har försvunnit nu när iPad finns. Jag får leta helt enkelt.

egmont_krnan_-_krnan_beppes_stora_experimentlda-30534981-4633869-org

 

Till Lykke så är det mycket enklare.. För hon vill ha allt.. Pyssel, Lego, spel, maskeradkläder men framför allt sånt som har med filmen frost att göra. Även om jag själv tycker det kan bli lite mycket frost för henne.. 😛 Men vill man slå två flugor i en smäll så kan man hitta pysselkitt med Frost tema. Eller lego med fort tema. Inte är det väll bara mina barn som är galna i Frost ?

Screen Shot 2015-11-24 at 18.08.44

Jag skulle tycka det var kul att veta hur ni läsare gör med julklapparna och vad önskar era barn sig?

Tagged:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *