Loppi BlogBag

IMG_4903

i förra veckan fick jag hem ett paket från Loppi. Alltid lika kul att få hem en Loppiblogbag 🙂

Denna gången innehöll det en massa goda saker från Änglamark.
Bland annat tre nyheter Klämmarna och knölisen 🙂

Klämmis Äpple, banan, jordgubbar, hallon och svarta vinbär: En len röd puré med smak av äpple, banan, jordgubbar, hallon och en liten smak av svarta vinbär. Len konsistens. Utan tillsatt socker.

Klämmis Äpple, banan, aprikos, persika och mango. En len slät gul puré med härlig smak av äpple, banan och aprikos/persika och en liten avslutande mangosmak. Len konstistens. Utan tillsatt socker.

Knölis Äpple, sötpotatis, morot och palsternacka. En fin len, slät orange puré, med en smak av morot, sötpotatis, äpple och palsternacka. Lite mindre sötma i smaken. Len konsistens. Utan tillsatt socker.

Samt

Ekologisk fruktdryck med äppel- och päronsmak. Utan tillsatt socker.

Ekologiska majssnacks av majs och solrosolja. Härligt frasiga som smälter i munnen. Majskrokarna är glutenfria.

Lykke hon blev ju jätteglad för detta gillar hon starkt. 🙂 Drickan tog vi med oss på skridskoskolan och där blev den upp drucken snabbt. Klämmarna och Knölisen fick bli mellanmålet för helgen och Lykke gav de tummen upp alla tre. Hon gillade nog knölisen bäst 🙂

majskrokarna har vi inte hunnit smaka på än men de går säkert ner de med 🙂

Tagged: , ,

Comments: 4

 1. Desirée Larsen 16 december, 2014 at 02:56 Reply

  Majskrokarna är favoriten hos oss =D

 2. Life of Johanna 16 december, 2014 at 05:04 Reply

  Hejsan!

  Tack för att du är med och tävlar. Lycka till i lucka 16 hos mig!

 3. MADDISENJ.SE 16 december, 2014 at 05:12 Reply

  Såg ut som en fin ”kasse” 😀

  Just nu kan du tävla om en egendesignad almanacka till ett värde upp emot 325:- i min blogg. Vinnaren utses i morgon så in och tävla vettja!! Du hittar tävlingsinlägget här; http://maddisenj.se/2014/december/tavling-vinn-en-egendesignad-almanacka.html

 4. sanna 17 december, 2014 at 09:07 Reply

  Hej, jag ville bara kika in och tipsa om en tävling jag har på bloggen som avslutas imorgon! Jag lottar ut ett presentkort på 1000 kronor hos Klockkungen, där det finns klockor som tex Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Daniel Wellington och Fossil! http://fashionjoint.se/2014/december/vinn-1000-kronor-hos-klockkungarna.html#comment Hoppas du får en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *