pysen v.36

jag tror inte att det är något nytt denna veckan.. förutom att förlossningen närmar sig med stormsteg. Och jag drömmer tokiga drömmar om den.

Och jag tänker ofta på hur det blir när det väl sätter igång. Är Tove på dagis eller är hon hemma när det startar? KOmmer det gå lika fort denna gången som med Tove? Kommer det börja med att vattnet går? Vem ska ta hand om Tove under tiden..?? ja som ni märker är det en massa frågor som dyker upp i mitt huvud.

Men det jag tänker på allra mest är det praktiska med Tove. jag har nu 3 st som kanske skulle ta henne. Men de är ju inte alls säkert att de kan komma ifrån just då, vid just det tillfället som förlossningen startar.. Jag kan säga att jag börjar faktiskt bli lite nervös..

Men först och främst ska vi se om pysen har vänt på sig. Och det gör vi imorgon. Jag är väldigt osäker på hur H*N ligger.. men jag tror inte att H*N har vänt sig. :/ Pysen kan iaf inte vara fixerad. Men det förväntar jag mig heller inte med tanke på att Tove var fixerad först samma dag som hon föddes.. 😛

 

 

 

Tagged:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *