Recension av regnställ

regnställ jollyroom

Tove har fått chansen att prova regnstället Nordbjørn Kids Regnställ Cerise/Vit från Jollyroom.
Hon har nu haft regnstället ett pat veckor och tyvärr har det faktiskt inte regnat så jättemycket. Men för nån vecka sedan regnade det rejält och jag passade då på att fota några bilder. Kan säga att det är inte lätt att ta kort på barn när de bara vill hoppa i vattenpölarna. 😛
Men jag ser det också som ett gott tecken på att regnstället håller vatten ute. Tove hade inte velat fortsätta hoppa om hon blev blöt.

Det jag gillar med regnstället är att trotts den låga vattenpelaren på 3000mm så håller det tätt, inget vatten läcker in.
Jag gillar även att luvan går att ta av om man vill det. Och att det är dragkedja och ej knappar där fram på jackan. Vi har haft regnställ tidigare med enbart knappar och det är värdelöst.

Regnstället har en väldigt bra passform och stämmer överens med storleken. Tove rör sig väldigt bra i regnstället och säger själv att det inte känns som att hon har på sig några regnkläder alls. Hon blir heller inte så varm i dessa som hon blivit i andra regnkläder.

något jag saknar är möjlighet att knäppa vindslå över dragkedjan på jackan. Det hade gjort jackan perfekt.

Tagged: , , , , ,

1 comment

  1. ida - EndoPain 29 juni, 2015 at 12:11 Reply

    Hej. Vill först tacka dig för ditt besök på min blogg samt för kommentaren.
    Det var tråkigt att höra att ni testat mp 4 ggr utan att lyckas =( får jag fråga hur lång tid det tog innan symtomen kom från att ni återinförde MP igen?
    Liam har hittils inte visat något =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *