semester del 5: Pokemon Go

pokemon go

Nu är det säkert många i min närhet som tänker åhh nej har de spelat Pokemon på semestern..
Ni tänker säkert att vi går och kollar i telefonen hela tiden! Men jag gör inte det, jag är medveten om att jag har människor och trafik runt omkring mig.
Och trott det eller ej men vi har haft superroligt. Jag, Tove och Lykke har varit ute på rätt många promenader och jagat pokemon. Vi har sett delar av Göteborg vi annars inte skulle besöka. Vi har sett och läst om statyer och olika konstverk som finns i stan. Jag försöker att få spelet till något de lär sig något av samtidig,t så kommer vi till ett så kallat pokestop som är vid en staty eller konstverk så läser jag vad som står vid skyltarna så barnen får veta vad det är de ser.
De har även fått lära sig hur man änvänder gps och följer kartan. Inte nog med detta så har vi gått i timmar utan att tänka på att vi gått så länge.. 🙂 Vi har pratat och skrattat, blivit superglada när vi hittat något nytt, blivit spända när vi fått kläcka ägg.

Tove och Lykke blev super glada när vi helt plötsligt fick pikachu i ett ägg och det är nog höjdpinkten för barnen såhär långt. 🙂

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *