vara med i sommarlov

I onsdags morse gick vi upp tidigt för att överaska barnen med något de absolut inte kunde gissa.
Dagen innan hade jag packat allt så det bara var att lägga in det i bilen. Jag och Anita ( pappas fru) gjorde matsäck som vi kunde äta på överraskningen.
Vi satt i bilen vid ca 7 och åkte ner till Malmö och barnen hade verkligen ingen aning om vad som skulle hända. Vi parkerade bilen vid Turning Torso och gick ner mot havet de hade fortfarande inte en aning om vad som skulle ske. Tove tyckte mest att vi var knäppa som gav oss iväg innan vi ätit frukost 😛
Men sen när hon väl såg vart vi var sken hon upp som en sol, hon blev helt stum.
Lykke bara log och var helt tyst.
Vi var nu framme vid sommarlovsbussen och skulle vara med av inspelningen av sommarlovsmorgon.
Tove har pratat om att hon velat åka dit, så när vi var i Helsingborg kunde vi inte låta bli.
Vi fick rätt bra platser och vi åt våran frukost medan publikvärden förklarade vad som kommer att ske och körde lite uppvärmning med sommarlovslåten släpp loss.

sommarlov
Jag var rädd för att barnen skulle tycka det var tråkigt då man inte får se filmerna på plats utan man får se repitioner och lite annat men det gick bra. Och mycket på grund av den duktiga publikvärden, han kollade i publiken om det fanns några barn son fyllde år och drog upp dem på scen och vi sjöng för dem, han körde lekar och lite annat. 🙂 vi hade tur med vädret förutom när sista scenen skulle spelas in då öppnade sig himlen men den skuren gick över snabbt.

Jag tror att detta är något som barnen kommer minnas och berätta om på skolan och förskolan nu när de börjar igen nästa vecka. 🙂

 

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *