varning för Västerstaden

Efter att ha varit bortrest från i Tisdags lunch så kommer vi hem och möter det här.

Köket, balkongen och vardagsrummet var totalt kaos. Västerstaden hade gett fönstermontörerna som skulle kommit v. 24 tillstånd att gå in i våran lägenhet trots att vi inte gett dem något tillstånd till att gå in i VÅRAN lägenhet. Som jag skrev i detta inlägget vill jag inte ha främmande människor i min lägenhet när jag inte är hemma. Men nu har de gått in i lägenheten och ställt till det rejält och bytt fönster trotts att i inte varit hemma. Stora fotspår täckte hela golven i hall, kök och vardagsrum, tvätten som jag hängde upp på tork är skitigare än den var innan jag tvättade den, Soffans fästen är böjda, Eddys liggfotölj var bra skitig.. repor på golvet, ja ni ser ju på bilderna hur det ser ut, och på balkongen har de ställt våran vagn som Lykke sover middag i så att den står och får allt regn på sig. den var genomblöt när vi kom hem, Toves potatisplanta var en avbruten, en av våra stolar har även en pinne på sittsen gått sönder på.

Det värsta av allt var att Tove blev helt förstörd när hon såg hur det såg ut i köket och vardagsrummet. Och när hon såg att hennes potatisplanta var trasig blev hon jätteledsen.

Jag som storstädade och skurade hela lägenheten innan vi åkte.
Nu är iaf en Polisanmälan gjord mot västerstaden och imorgon blir det besök på hyresgästföreningen.
och jag ska ringa runt till alla hyresvärdar jag vet och se om det finns någon lägenhet till oss..
Jag känner mig verkligen inte trygg här när vi nu vet att de går in utan tillstånd av oss.

Tagged:

Comments: 12

 1. Carolina 24 juni, 2012 at 06:12 Reply

  Men fy så trist – absolut inte okej!

 2. Jessica 24 juni, 2012 at 06:51 Reply

  Fy fan vad dåligt! Hoppas de åker dit så det sjunger om det!

 3. JoHannaH 24 juni, 2012 at 07:16 Reply

  Fy så hemskt! Jag lider verkligen med er. Detta är den stora nackdelen med att bo i lägenhet varesig det är hyresrätt eller bostadsrätt. Vi bor i det senare och känner att vi inte har ngn som helst makt över vårt hem då det sitter en förening och bestämmer saker över huvudet på oss, vilket medför främmande människor som ska springa omkring bland ens privata tillhörigheter. Nej fy för sånt.

 4. Julia 24 juni, 2012 at 07:56 Reply

  Fy fan vilka jävla idioter, vet inte vad jag ska säga blir helt stum.

 5. Agnes 24 juni, 2012 at 08:19 Reply

  FY FAAAN! Jag hade blitt vansinnig! Bra att ni polisanmält, det där ska dom fan inte komma undan ifrån!

 6. Tommy 25 juni, 2012 at 11:20 Reply

  Sv: Tack ska du ha!

  Foten är lite bättre, fortfarande riktigt öm, men tog ett varmt badet och det hjälpte lite, men jag kan inte gå helt på foten ännu p.g.a det gör ont!

  Kul att du hittade till bloggen!

 7. Maria 25 juni, 2012 at 10:05 Reply

  Nä fy så trist!! Det var det fräckaste jag har hört på länge!
  Bra att du har polisanmält.

 8. linda 26 juni, 2012 at 10:50 Reply

  Fy fan! Känner igen det där.
  Fastighetsägaren ville ha nycklar till vårt förråd när vi vart bortrest då de skulle måla dörren. Ja vägrade och kom hem från ledigheten av en uppbruten dörr till förrådet.

 9. trollet 27 juni, 2012 at 11:59 Reply

  Bra gjort med polisanmälan… hoppas det går bra… byt lås!!
  Fin blogg du har, kikar in via Sojka=))

 10. Anders 27 juni, 2012 at 10:22 Reply

  Idiotiskt att lämna det så 🙁 Jag hoppas ni får bra kompensation.
  Ha De!

 11. Pernilla 29 juni, 2012 at 07:08 Reply

  Fy vad hemskt att hitta sitt hem sådär. Lika integritetskränkande som ett inbrott. Bra att ni har gjort en polisanmälan för så får det inte gå till.

 12. Jas 4 mars, 2013 at 04:48 Reply

  Jag har precis flyttat pga att de är helt sjuka i huvudet. Önskar jag läst detta innan jag flyttade in!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *