Vattenläcka fortsättning

På grund av att våran lägenhet är såpass förstörd har If försäkringar hjälpt oss med boende.
Natten som var sov vi på Scandic Crown.

Vid lunch idag var de och kollade på våran lägenhet och vi fick besked att vi inte kan bo där på minst en månad upp till fyra månader. Men inget är skrivit i sten. Det måste först riva upp golv och väggar.  Innan vi får ett mer konkret besked.

Försäkringsbolaget har verkligen varit till stor hjälp. De vill verkligen hjälpa oss och erbjöd oss kemtvätt men det avböjde jag pågrund av att varken jag eller Lykke klarar av kemikalietvättmedel. Så jag löser tvättbiten själv. De ska även ta hand om våra sångar som blev dränkta och ska försöka tvätta dem, men fungerar inte det kommer vi få ersättning för nya.
All elektronik som stod i sovrummet har vi lämnat in för kontroll på diverse ställen. Vi får bara be till gud om att datorn och hårdiskarna klarade sig. Vill inte förlora alla bilder på barnen. 🙁

Nu är vi bosatta i en lägenhet inne i stan på nästan 140kvm, fram till den 11 feb och vi har ingen aning om vart vi tar vägen sen.

Jag måste även nämna att jag är så stolt över barnen som inte ballar ur av allt. Jag själv tycker det är jobbigt att bo på flera olika ställen på så kort tid. Lykke sa idag att hon tyckte det kändes konstigt att inte kunna vara med alla hennes saker att inte ha något riktigt hem. Det gjorde att jag fick en stor klump i halsen. Jag har tänkt mycket på detta idag och varit nära gråten många gånger idag.

Nu hoppas vi att vi får svar på alla frågor vi har så fort som möjligt, för vi vill hem!!!

Tagged:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *