Vet vad hon vill…

IMG_3361

 

Denna tjej gör mig så otroligt stolt.

Varje dag blir jag glad över att hon väljer sin väg i livet,

Hon har sin egna stil och följer inte grupptrycket. Det är ingen annan än hon som bestämmer vad hon gillar och inte gillar. Hon vet vad hon vill, hon bryr sig inte om vad andra tänker och tycker. Vilket jag tycker är så bra speciellt när jag vet att på skolan hon går på så är det väldigt många tjejer som tycker att allt utanför normen är konstigt, men hon är stark och säger ja men jag gillar detta låt mig göra det.

Sen berättar hon hemma vad de sagt och får stöttning i att det hon gillar är det hon ska använda. Och vara stark.

Nu har hon haft sin egna stil på skolan i snart två terminer och nu är har hon brytigt många normer och nu får hon inte lika ofta kommentarer. Snarare tvärtom hon har blivit en förebild. Hon har skapat egna trender mm.

Inte nog med att hon är sig själv! Hon är en fantastisk liten tjej som ser ALLA. Hon avskyr att se barn på skolgården leka själva. Hon får med alla oavsett ålder.

Jag har till och med fått sms av en förälder som tackar för att Tove fått deras barn att få vara med.

Detta är något vi har pratat mycket hemma om i alla hennes år att alla ska få vara med ingen ska behöva leka själv om den inte vill vara själv. Att man ska fråga om de vill vara med kan få dem som inte vågar fråga själva kan göra deras dag.

Jag är så stolt och glad för den lilla individ hon blivit med dessa storsinta tankar hon har.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *