Bästa inredningen för ditt badrum

Badrummet är ett av de rum i vårt hem där vi tar mest bilder till våra bloggar. Det gäller särskilt för dig som driver en skönhetsblogg och gillar att blogga om skönhetsprodukter du testat. Badrummet är också en vanlig plats där många tar sina outfitbilder eftersom att ljuset i badrummet ibland är det bästa. Men för att du ska trivas i ditt badrum och för att det ska vara inspirerande för dina bloggläsare finns det några saker du kan göra för att det ska se finare ut på bild, och för att du ska trivas bättre. I det här inlägget har vi samlat några tips på inredning som optimerar ditt badrum.

Handdukstork

Att ha en handdukstork kan både vara praktiskt och är en snygg inredningsdetalj. Det finns två varianter på handdukstorkar, de som går på el och de utan. Fördelen med handdukstork med el är att du kan vara säker på att dina handdukar eller blöta kläder hinner bli torra innan du ska använda dem igen. Många använder handdukstorkarna för att hänga upp stylingverktyg.

Korgar

Att ha korgar för att förvara dina saker är det snyggaste, och mest moderiktigt sättet att förvara saker. Du kan köpa korgar med lock för att förvara saker du inte vill ska synas på bild. Det finns massor av olika korgar i olika storlekar som kommer att ta ditt badrum till nästa nivå. Förutom att du kan använda korgar för förvaring är det snyggt och praktiskt att använda korgar som tvättkorg. Det finns inga gränser på vad du kan förvara i dina korgar, det är till exempel vanligt att man köper en fin korg och förvarar toapapper i den. Då kan till med med toapapper bli en snygg inredningsdetalj.

Växter

Att ha växter i badrummet är väldigt snyggt. Men en sak som kan vara bra att tänka på är att det bara är vissa växter som trivs i badrum. Ifall du är osäker på vilka sorts växter det gäller kan du hitta information om det på internet. Om du handlar dina växter i en butik kan du be personalen som finns på plats om råd. Till dina växter kan du köpa snygga krukor som tar dina växter till en helt ny nivå. Förutom att växter kan vara en snygg del av din badrumsinredning kan de också hjälpa till att få luften och atmosfären att kännas bättre.

Doftljus

Sist men inte minst har vi doftljus. Doftljus kan få ditt badrum att dofta gott, är en fin inredningsdetalj och kan få ditt badrum att kännas mer mysigt. Dessutom kan doftljus göra dina bilder extra stämningsfulla.

mh-purity-lite