DIY-artiklar

Ett bra sätt att boosta bloggen är genom DIY-artiklar. DIY-artiklar är ett både roligt och enkelt sätt att få fler besökare och många delningar.

DIY-artiklar

DIY är en förkortning av Do-it-yourself, dvs. Gör-det-Själv-artiklar på svenska. Det är artiklar som steg för steg visar besökarna hur de kan tillverka eller göra något hemma. Du kan skapa DIY-artiklar kring nästan alla bloggämnen som finns. Om du skriver om mobiler kan du göra en artikel som visar hur man ändrar en inställning i mobilen eller på en app. Om du skriver om löpning och Tjejmilen kan du visa hur man ”steg för steg” utvecklar sitt löpsteg. Tänk på att vara övertydlig, ta bra kort och att skriva förklarande texter. Vid svåra moment bör du ha flera bilder, så att läsaren lätt följer med hur den ska göra.

Populära

En bra DIY-artikel kan lyfta din blogg till oanade nivåer. Det är mycket populära inlägg som ofta blir delade och som besökarna gärna återkommer till. När besökarna börjar att dela dina artiklar kommer fler personer att upptäcka din blogg! Det bästa är om du kan skapa flera DIY-artiklar inom ditt bloggområde, då kommer bloggen växa markant.

mh-purity-lite