Förbättra dina gamla inlägg

Ibland kan det vara svårt att komma på vad du ska blogga om. Ett tips är då att titta igenom bloggen och förbättra ett gammalt inlägg och göra något nytt av det.

Gamla inlägg

För att skapa en bra blogg måste du ha ganska många artiklar och helst också av hög kvalitet, ungefär som en tidning. Du behöver t.ex. inte ha lika många resereportage som tidningen Vagabond om du har en reseblogg, men ganska många. Det är inget som sker över en natt. Om du haft en blogg i flera år är det oftast efter ett tag som bloggen börjar bli riktigt bra och besökarna strömmar till. Tänk på att dåliga inlägg faktiskt kan dra ner din blogg.

Damma av

Du behöver inte slänga äldre inlägg, men du kan spara dem på din dator och helt enkelt använda dem som en mall när du inte vet vad du ska skriva. Om du skrev om att resa till Berlin för tio år sedan kan det vara klokt att damma av inlägget, ge det ny rubrik, bättre text och aktuell information. Om du har blogginlägg med andra ämnen än det som din blogg egentligen handlar om, så bör du ta bort dem. Vissa saker måste helt enkelt plockas bort.

mh-purity-lite