Eget domännamn

Domännamn är vad en sida på nätet heter, som expressen.se eller time.com. Även bloggar har egna domännamn. Om du vill skapa en stor blogg måste du skaffa ett passande adressnamn på nätet.

Egen blogg

Om du vill ha en egen blogg med eget domännamn behöver du också hosting. Hosting är din tomt på nätet där du får vara. Du köper hosting och domännamn på ett webbhotell, ofta som paket. Om du känner dig osäker på hur du ska göra bör du satsa på ett webbhotell med chattjänst. Du kan du alltid ställa dina frågor i chatten och ofta kan de gå in på din sida och hjälpa dig. När du väl kommit igång är det lika enkelt som med en gratisblogg. Ett tips är att se till att webbhotellet har en bra bloggplattform, bloggprogram, som är enkelt att använda för nybörjare.

Stor blogg

Om du vill skriva om ett särskilt ämne eller skapa inkomst på nätet bör du satsa på egen domän. Du kommer inte få okända besökare till din blogg om du har en gratisblogg. Om du har en tanke med ditt bloggande och vill få en stor läsekrets måste du skaffa eget domännamn.

mh-purity-lite