Inkomst på bloggen – dina texter

Det är många som vill tjäna pengar på sin sajt och det finns olika sätt att tjäna pengar på nätet. Ett problem som många gör är att de fokuserar mer på att de ska tjäna pengar, än på att faktiskt sälja en intressant produkt: dina texter.

Besökare

För att få inkomst på din blogg behöver du få vanliga människor att surfa in på din sida och tycka att den är intressant. Det bästa sättet att få engagerade läsare är genom att skapa intresseväckande och läsvärda texter. Om du skapar en sida om att köpa hund för att tjäna pengar, skapar ett par artiklar, har några annonser och textlänkar, kommer du troligtvis bara lägga ner tid på något som de flesta ser igenom. Om du däremot bloggar om ett ämne som verkligen intresserar dig, skriver långa och fördjupande artiklar om ämnet, så får du både läsare och inkomst.

Intressanta artiklar

Det bästa sättet att skriva intressanta artiklar på är genom att tänka ut problem och sedan lösa dem. Om din blogg handlar om basket kan du skriva artiklar om olika sätt att träna på och på så sätt hjälpa läsaren att bli en bättre basketspelare – då kommer läsarna både att återkomma och att dela dina artiklar.

mh-purity-lite