Så använder du bloggen för att lyfta ditt företag

Det är många företagare som just nu går igenom ganska svåra tider på grund av coronapandemin. Du skulle behöva marknadsföra företaget, men pengarna för det finns inte riktigt. Lösning: då kan du använda din blogg för att på olika sätt lyfta ditt företag och klara dig genom krisen.

Driva företag

Just nu kan det vara lite svårt att driva företag: coronapandemin ger färre kunder och mindre efterfrågan. Samtidigt vill du självklart inte se ditt livsverk gå upp i rök, utan du fortsätter att driva ditt företag. Gör det på bästa möjliga sätt. Genom att hålla i pengarna, men samtidigt fortsätta att arbeta så kan du som företagare ta dig igenom den svåra tiden. Det bästa är självklart att alltid ha ett sparat nödkapital på banken, både som företag och privatperson. Är det så att du inte har det, så kan du söka fördelaktiga företagslån hos Qred.com, som betalar ut lånet redan dag.

Använd din företagsblogg

Om du inte har en företagsblogg ska du omedelbart skaffa dig en. Använda ditt företagsnamn som domännamn om det är möjligt. Du kan använda bloggen på två sätt. Om du driver en frisörsalong kan du få fler kunder genom att skriva bra bloggartiklar om hår, frisyrer och bröllopsuppsättningar. När folk går ut på nätet och letar efter snygga hårfrisyrer, så surfar de in på din blogg. De läser din artikel, tycker att du verkar vara en skicklig frisör och så får du fler kunder. Skriv några DIY-artiklar, de är mycket populära. Detta är något som alla företagare, från frisörer till advokater, kan göra. Du kan också ha en webbshop på din blogg. Om du är frisör kan du vara återförsäljare av schampon och hårpackningar; har du en inredningsbutik kan du sälja tavlor, ljus och söta muggar på nätet.

mh-purity-lite